Post by subchaufacthandge on Mar 7, 2022 19:42:39 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dropdom - brangakmenis ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dropdom - brangakmenis IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja begalinę ištvermę ▞▞▞
▞▞▞ Dropdom - brangakmenis 2022 version ▞▞▞
Gražus žaidimas. Būtų daug geriau, jei būtų mygtukas UNDO. Jokių įkyrių reklamų.
Šis žaidimas sukelia priklausomybę !! Atsisiunčiau jį vieną dieną, kai laukiausi klinikos laukiamajame, tai buvo prieš kelis mėnesius... Taigi, nereikia sakyti.... Man patinka žaidimas😊 Tai stresą mažinantis, raminantis, atpalaiduojantis ir be proto malonumas. Kiekvieną kartą, kai pradedu naują žaidimą, stengiuosi įveikti paskutinį savo rezultatą. Kitas dalykas, kurį žinau, praėjo valanda. Mano 5 žvaigždučių įvertinimas nukrito iki -5 Vos po to, kai pateikiau savo įvertinimą, beveik akimirksniu pasirodo serialiniai skelbimai ir taškai, pavyzdžiui, papildymai?!?!?! Toks šlykštus
Man labai patinka žaidimas, bet priedai jį sugadina. Tikrai išleisčiau porą dolerių, kad atsikratyčiau priedų, bet nematau tam galimybės.
Tai geras žaidimas, smagi koncepcija, tačiau yra du labai erzinantys veiksniai. Pirmasis yra žaidimas, jei per ilgai galvojate apie judėjimą, jis tiesiog pasakys jums geriausią žingsnį ir jokiu būdu jo išjungti. Viršuje taip pat yra mygtukas, kuris atrodo kaip anuliuotas ėjimas, bet iš naujo nustato visą žaidimą ir išvalo jūsų rezultatą – net dvigubai nepatikrinus.
Nežaisti!! Šis žaidimas anksčiau buvo nuostabus, bet dabar jis visiškai nenaudingas, nes pasiekus 400 taškų jis suteikia tik ilgas nepajudinamas figūras, kol jos pasiekia viršų. Taip pat per daug skelbimų. Pašalinta!!
Dropdom - Jewel Blast پزل tya
Geras žaidimas, išskyrus tai, kad žaisdami negalite klausytis muzikos iš kitų programų. Vienintelis žaidimas mano telefone, turintis šią problemą, tikra bėda.
Tai atrodo taip paprasta ir paprasta, bet sudėtingiau, nei jūs manote.
Dropdom - Jewel Blast Головоломки xfdp
Mylėk. Atpalaiduojantis žaidimas.
Puiki grafika ir muzika. Verta!
Puikus ir sukeliantis priklausomybę! Sunkiau, nei atrodo, ir man patinka pridėtiniai dėlionės, puiku!
Man sunku, bet žaisti smagu
Jei jums patinka skelbimai, tai jūsų dovana. Jūs gaunate vieną po kiekvieno lygio. Dėl to pašalinu jį
Skelbimai buvo stebėtinai neįkyrūs, bet jų nebuvo galima praleisti, iš tikrųjų taip pat reikia šiek tiek pamąstyti ir strategijos. Abu jie išsiskiria iš minios, bet tai labai mažai ką pasako.
Neabejotinai įdomus žaidimas, bet kartu ir visiškai erzina. Nekenčiu, kad jis valdo mano garsą ir neleidžia man klausytis muzikos grojant. Be to, skelbimai yra juokingai pamokantys. Aš taip pat, deja, pašalinsiu.
Pramogos su reguliuojamais skelbimais
Labai linksma... ir padeda numalšinti stresą
Anksčiau mėgau šį žaidimą ir mėgstu mažus dėliones, bet nuo tada, kai buvo atnaujinta, dėl jų neįmanoma žaisti pagrindinio žaidimo. Panašu, kad pasiekus ~800 taškų žaidimas paleidžia tik 3-4 bloko ilgio figūrėles, todėl neįmanoma atlikti prasmingų judesių. Jei vieną kartą nepavyksta, galite žiūrėti skelbimą, kad pašalintumėte dvi eilutes, o jis dažnai pašalina eilutes, kurios nepakeis žaidimo baigties, todėl žiūriu ir vėl pralaimiu po 2-3 eilių. 60 000 aukštas balas dabar negali pasiekti net 1 500
Puiku. Tačiau atrodo, kad P20 lite elgiasi šiek tiek kitaip. Kituose telefonuose rezultatas kyla labai greitai. P20 lite labai lėtai. Pakeitėme grotuvus ir telefonus, bet vis tiek atrodo labai sunku gauti gerą P20 balą. Galbūt atsitiktinė sėkla skiriasi arba atsitiktinai. Bet aš nesiskundžiu, kad P20 lite yra mano žmonos telefonas ir laimi su mano Sony
Jie sunaikino tą mažą šio žaidimo malonumą su daugiau skelbimų. Nesivaržykite jį įdiegti, tai pinigų grobimas, nieko daugiau. Skelbimai yra juokingai įkyrūs.
prasideda lengvai, bet greitai komplikuojasi. geras žaidimas
Iš pradžių man patiko šis žaidimas. Baigiau visus galvosūkius ir džiaugiausi žaisdama tik slankiojančių kaladėlių dalį, kad atitraukčiau dėmesį. Tačiau staiga neįmanoma žaisti ilgiau nei kelias minutes, kol žaidimas tampa neįmanomas laimėti. Pavyzdžiui, mano aukštas balas yra 7000+, bet dabar negaliu net sumušti 1000, todėl naujas žaidimas pradedamas per greitai, kad būtų smagu... tai tik apmaudu. Anksčiau norėjau peržiūrėti skelbimus, net kelis spustelėjau, dabar neverta. 😞 pašalinimas
Žaidimas buvo puikus iš pradžių, tačiau surinkus visas dėlionės dalis tampa beveik neįmanoma pelnyti aukštų taškų, nes žaidimas tikslingai nuleidžia blokus iki didelių, kad galėtų manevruoti. Prieš užbaigdamas kiekvieną galvosūkį, kiekvieną žaidimą surinkdavau po 5000–6000+ taškų ir dabar man sunku. viršyti 900, labai erzina, kad kūrėjai neleidžia jums pasiekti daugiau, kai baigsite dėlionės!
Ji be jokios priežasties išjungia foninę muziką, o pati neteikia muzikos, -2 žvaigždutės. Jį galima žaisti ir gerai subalansuoti skelbimus, +5 žvaigždutės.
Man tai patiko, kol balai tapo nenuoseklūs. Turėjau daugiau nei 100 000 balų, bet tada, kai pradėjau iš naujo, prireikė amžinų, net iki 2000. Dėl to ištryniau programą. Man neprieštarauja reklama, nes žaidimas buvo to vertas, tačiau įvarčiai labai smukdo
Anksčiau buvo smagu... Dabartinis mano aukštas rezultatas yra apie 250 000, bet po neseniai atlikto atnaujinimo kiekvieną kartą, kai pradedu gauti apie 1000 taškų, gaunu kelias eilutes, su kuriomis neįmanoma dirbti. Jau kelias savaites negavau daugiau nei 2 tūkst. taškų. Jau nebesmagu.
Kvailas žaidimas su blogais kūrėjo ketinimais. 3,4 blokai iš eilės neleidžia žaisti, tada turime pamatyti reklamas. Taigi pašalinkite jį po 10 min.
Rising Super Chef - Cook Fast Arcade oafj
Na, aš turiu pastumti kiekvieną atskirą gabalėlį, dėl kurio skylė dėlionė pakyla aukštyn, o ne galėčiau nustumti skylės liniją arba dėlionė kiltų tam tikru laiko žingsniu. Nėra prasmės, bet aš ir toliau bandysiu pamatyti, ar tai nepasikeis. Taip pat yra tik aukšti balai, o ne lygiai, kurie smirda, nes negaliu pasakyti: "Aš pasiekiau 4 lygį! Kokį lygį jūs pasiekėte?" Žinau, kad galite tai padaryti su aukštais balais, kurie atrodo labiau patenkinti.
Skelbimai visu garsumu be jokios galimybės koreguoti, tada žaidimas yra gerai, bet reklama kiekvieną kartą, kai prarandi Aš jį ištryniau
Apmaudu nuo atnaujinimo. Staiga labai nereaguojanti dėlionė yra kritimo dalis. Kodėl.
Jau negražu. Tikrai nėra taškų ir aukšto balo. Nežaisk daugiau. Galvosūkiai taip pat n nucincija
Žaidimas užtikrins, kad nesurinksite per daug taškų. Kai gausite daugiau nei 2500 taškų, jis atsitiktinai pridės daugiau eilučių, kurias norite išvalyti. Pradžioje, kai atliekate judesį arba išvalote eilutę ar daugiau, pridedama 1 nauja eilutė. Kai surinksite pakankamai taškų, žaidimas atsitiktinai pridės dar 2–4 eilutes kiekvienai išvalytai (-oms) linijai (-ėms). Jie taip pat labai apribos mažus blokus. Tai erzina ir aš tikiu, kad dėl to jūs pralaimėsite, kad jie galėtų jums parodyti skelbimą. Iš pradžių tai buvo smagu, bet dabar pašalinta.
Dropdom - Jewel Blast Головоломки oop
Surinkę tam tikrą taškų skaičių, jie siunčia blokus, kurių jūs neturite kaip judėti.
Puikus zaidimas . Kol spėju, kad pasieksite pabaigą ir nebebus galvosūkių. Buvo gerai, kol truko. Kas yra su tavimi, negali pakeisti plytelių. Atsisiunčiau tik todėl, kad skelbime buvo vanduo. Man vis tiek patiko, bet nėra vandens plytelių, hmmm.
Švelniai jaudinantis. Nors žaidimas yra pakankamai linksmas, bet visiškai priklauso nuo sėkmės ir atrodo, kad jame įdiegtas automatinio pralaimėjimo algoritmas (bent jau toks jausmas), dėl kurio pralaimi maždaug 2000 taškų. Galite pabandyti žaisti pagal savo sugebėjimus, bet kai tik pasieksite tą ženklą, jums reikalingos plytelės nustos pasirodyti ir dažniausiai baigiasi žaidimo pabaiga. Be to, žaidime yra labai geras skelbimų ir žaidimo santykis.
Geras strateginio žaidimo tipas, galiu atspėti, kokia tai bus plyta ir kokius judesius daryti toliau. Vienintelė problema yra ta, kad kiekvieną kartą, kai judame toliau, pirmiausia atsiranda valia. Bet viskas gerai, kol jis neperžengia ribos. Prašau ne per daug skelbimų.
Geras žaidimas, bet daug reklamų
Neblogas žaidimas, bet vieną žaidimą sužaidžiau. Radau, kad tai tiesiog ne man. vis dar atrodo kietas.